GSI CERAMICA

10 ÅRS GARANTI

Der ydes 10 års garanti på glasurens rengøringsvenlighed, når du køber sanitet fra GSI. Dermed kan du altid regne med den antibakterielle funktion på dit toilet.

SWIRLFLUSH®

Med et Swirlflush®-skyllesystem er skyllekanten fjernet, og så er skyllelyden 3 x så lav som ved et traditionelt toilet. Derudover får du et effektivt skyl og undgår gener med vandsprøjt.

EXTRAGLAZE®

Produkterne leveres med antibakteriel og rengøringsvenlig glasur. Det betyder, at kalk har svært ved sætte sig fast, og du får en lettere rengøring - efter bare 24 timer er 99 % neutraliseret

SWIRLFLUSH®

Med et Swirlflush®-skyllesystem er skyllekanten fjernet, og toilettet er designet, så vandet uhindret ledes rundt i skålen som en hvirvel. Hermed sikres et effektivt skyl, og man undgår eventuelle gener med vandsprøjt, som kan fremkomme ved nogle typer af toiletter med åben skyllekant. Her mødes vandet forrest i toilettet, og sprøjt ud af kummen kan forekomme. Toiletterne uden skyllekant er samtidig meget nemmere at rengøre og giver derved en optimal hygiejne.

HISTORIE

GSI Ceramica har eksisteret siden 1930’erne og er en af de førende virksomheder inden for den italienske, keramiske tradition. GSI producerer sanitet, der kombinerer teknologi, innovation, kvalitet og design.

Det italienske brand gør det fx muligt for dig at få et toilet med Swirlflush® – et skyl, der er 3 gange så lavt som ved andre toiletter. Derudover har de skabt en revolutionerende teknologi med en anti-bakteriel glasur på toiletsæderne, som sikrer dig et tophygiejnisk toilet hver dag. Dét er, hvad de selv kalder “Italian Made”.

EXTRAGLAZE®

Alle porcelænsprodukter fra GSI leveres som standard med antibakteriel og rengøringsvenlig glasur. Det betyder, at kalk og skidt har svært ved sætte sig fast, og man får en lettere rengøring. Den antibakterielle funktion dræber bakterier aktivt, så efter 24 timer er 99 % neutraliseret. Hos os er tryghed indbygget – så køb Extraglaze+® i dag og oplev forskellen.

UDVALGTE PRODUKTER

Her er de produkter, vi har udvalgt til dig fra GSI. Klik på de produkter, du finder interessant, og gå på opdagelse i sortimentet. Ønsker du at læse mere om de enkelte produkter i katalogerne, så klik her for at downloade.

GSI ceramica

6.735 dkk

GSI ceramica

6.485 dkk