CATALANO

Den italienske sanitetsproducent Catalano overgår fra QTOO ApS til COSANI A/S, som overtager agenturet og lokalerne i Aarhus fra d. 1. januar 2021

Peter Bjertrup Jensen, adm. direktør fra QTOO, er meget tilfreds med overdragelsen til Jesper Langberg, medstifter af COSANI A/S, og udtaler:

”Det er en kæmpe glæde, at COSANI har villet bære Catalano-stafetten videre i markedet. Med Jesper Langbergs store indsigt i markedet samt hans professionelle og pragmatiske tilgang til sin forretning, vil Catalano med sikkerhed blive løftet til næste niveau de kommende år. Rejsen med Catalano har været fantastisk, og vi har elsket at repræsentere Catalanos unikke produkter, ligesom vi har elsket at arbejde sammen med menneskene bag,” forklarer Peter Bjertrup Jensen og afslutter: ”Dialogen med COSANI har været god, og det glæder mig derfor, at vi har etableret et fremtidigt samarbejde, der også involverer udstillingen i Hans Hartvig Seedorffs Stræde.”

En unik spiller på det danske marked

Catalanos prisvindende produkter er bl.a. kendetegnet ved et eksklusivt design og en overfladefinish, der har sat nye standarder på markedet i forhold til holdbarhed og hygiejne. Produkterne fra Catalano er ISO-certificerede, ligesom det er muligt at få produkterne i en valgfri RAL-farve. En mulighed som den anerkendte hotelkæde 25hours har valgt til deres nye hotel på Købmagergade i København.

Catalano er kendt for deres store materialekendskab og evne til at udvikle innovative produkter. F.eks. deres New Flush-toiletter, der, udover at øge hygiejnen, også har en stort set lydløs skylleteknik og 10 års garanti på rengøringsvenligheden ligesom Catalanos andre produkter. Kombinationen af innovation, certificeret kvalitet, lang garanti og en høj grad af personlig tilpasning gør, at Catalanos produkter står stærkt globalt.

Ny virksomhedsstrategi tilpasset fremtidens byggebranche

Med sine mange unikke kvaliteter er den italienske producent et passende match til COSANI, der vil skabe størst mulig værdi for sine kunder ved at levere eksklusive, udvalgte brands af badeværelsesinteriør til markedet. Fremfor at levere alt under et brand tilbyder COSANI et sortiment af udvalgte brands, som kan stå alene eller kombineres, hvis det ønskes. Og netop tanken om individuel tilpasning til kunderne og markedet er et af COSANIs grundprincipper.

”Vi vil gerne give vores kunder mulighed for at få netop den løsning, der passer til dem. Friheden til at vælge, sammen med vores nye og transparente tilgang til samhandlen i branchen, mener vi, er helt essentielt for at imødekomme alles behov,” siger Jesper Langberg, der sammen med Rolf Thygesen ejer COSANI. ”Catalano matcher perfekt til SANIBELL baderumsmøblerne, og da GSI er nært tilknyttet Catalano, vil vi med begge brands have et godt udbud,” udtaler Rolf Thygesen.

Erfarne profiler fører mærket videre

Selvom det Aarhusbaserede COSANI er relativt nyetableret, er både Jesper Langberg og Rolf Thygesen to erfarne kræfter inden for VVS- og byggebranchen. Jesper Langberg har været indenfor branchen i 35 år, senest som adm. direktør hos Badelement A/S og forinden adm. direktør i Duravit Danmark A/S i 14 år med ansvar for Danmark, Norge og Island. Rolf Thygesen har ligeledes været hos Duravit i 14 år og før det 10 år hos Geberit. I Duravit var han koordinator og stod for den daglige drift, herunder kontakt til grossisterne.

COSANI, House of bathroom brands, forhandler produkter fra brands som SANIBELL, GSI og CATALANO under sloganet ‘Combining the best’. COSANI er desuden i forhandlinger med andre spændende brands.