CATALANO

Cataglaze+

Ud over at være mere modstandsdygtig over for kalkaflejringer og dermed lettere at rengøre har glasuren en kraftig antibakteriel virkning, som dræber bakterier og mikroorganismer.

newflush

Catalanos Newflush-system® skaber en kraftig hvirvelstrøm i vandet, når der skylles ud, som sikrer et mere støjsvagt skyl, et lavere vandforbrug og en effektiv rengøring med vand.

Farver

For at imødekomme efterspørgesel har Catalano Research Centre udviklet sine helt egne og nye farvede glasurer, som er meget modstandsdygtige over for ridser, syrer og temperaturchok.

HISTORIE

Catalano, der blev grundlagt i 1967 i Fabrica di Roma, er i dag det italienske førende selskab inden for sanitetsindustrien, et navn der er synonymt med høj kvalitet og eksklusivt design, solid produktionskultur og høj innovationsproces; et firma, der matcher automatisering på højt niveau med den uforlignelige håndværksfunktion, der er udviklet gennem århundreder i dette geografiske område.

Dens 50-årige historie tillod at udvikle en højt specialiseret know-how i konstant udvikling. Virksomhedens produktionsfilosofi er altid blevet behandlet for at opnå en hel-italiensk kvalitet; det er en reel etisk forpligtelse: Catalano investerer faktisk og producerer kun i Italien for at tilbyde en uforlignelig kvalitet. For Catalano er “Made in Italy” oprindelse synonymt med ekspertise, pålidelighed, talent og innovation.

Besøg os i vores showroom

Har du behov for at mærke den gode kvalitet af produkterne inden du kan bestemme dig? Så er du mere end velkommen til at aftale et møde eller kigge forbi vores showroom i Aarhus C.

Se mere

UDVALGTE PRODUKTER

Her er de produkter, vi har udvalgt til dig fra Catalano. Klik på de produkter, du finder interessant, og gå på opdagelse i sortimentet. Ønsker du at dykke dybere ned i Catalanos univers, kan se du hele deres sortiment her.

Besøg Catalano

Click dig ind på Catalanos digitale univers, for at lære mere om det Italienske brand.

Se mere