FROSTLINE

Frostfrit

Frostline står bag den originale frostfri vandhane, både i forhold til teknologien og designet. Det har gjort dem til et stærk brand på VVS markedet gennem sidste 25 år.

Dansk

Produktionen foregår i Horsens hos anerkendt stålvirksomhed, Gybo rustfrit ståldesign, som er kendt for højt kvalitetsniveau, indgår aktivt i produktudvikling af nye varianter.

Design i 25 år

Skandinavisk stilrent design. Det ekslusive og minimalistiske design gør at Frostlines produkter både kan indgå i nybyggeri og designløft til eksisterende boliger.

HISTORIE

2005 var året, hvor behovet for en udendørs vandhane, der ikke frøs til om vinteren, og som altid kunne sikre brugeren af frisk vand hele året rundt, blev starten på virksomheden Frostline A/S.

Vi er den originale, frostfri vandhane gennem 25 år, kendt for et æstetisk og eksklusivt design samt en fornem kvalitet. Alt er produceret i Danmark og i dimensioner og materialer, der er tilpasset det miljø og den brug, som produkterne er målrettet til. Flere af vores produkter er udviklet og designet af Roland Thorsen. Vores sortiment omfatter vandhaner og brusere til private boliger, by og park, offentlige rum, byggepladser, børnehaver, landbrug mv. Alle sikrer frisk vand året rundt via et miljørigtigt mekanisk system. Installationen kræver ikke strøm og åbner derfor op for at montere et Frostline-produkt på placeringer, som ellers ville være udfordret. Frostline er fremtidens vandhane, der sikrer rent vand til alle året rundt.

Besøg os i vores showroom

Har du behov for at mærke den gode kvalitet af produkterne inden du kan bestemme dig? Så er du mere end velkommen til at aftale et møde eller kigge forbi vores showroom i Aarhus C.

Se mere

UDVALGTE PRODUKTER

Her er de produkter, vi har udvalgt til dig fra Sanibell. Klik på de produkter, du finder interessant, og gå på opdagelse i sortimentet. Ønsker du at læse mere om de enkelte produkter i katalogerne, så klik her for at downloade.

15.863 dkk

11.350 dkk

10.525 dkk

3.925 - 6.075 dkk

3.975 - 5.900 dkk