FROSTLINE

Frostfrit

Frostline står bag den originale frostfri vandhane, både i forhold til teknologien og designet. Det har gjort dem til et stærk brand på VVS markedet gennem sidste 25 år.

Dansk

Produktionen foregår i Horsens hos anerkendt stålvirksomhed, Gybo rustfrit ståldesign, som er kendt for højt kvalitetsniveau, indgår aktivt i produktudvikling af nye varianter.

Design i 25 år

Skandinavisk stilrent design. Det ekslusive og minimalistiske design gør at Frostlines produkter både kan indgå i nybyggeri og designløft til eksisterende boliger.

HISTORIE

2005 var året, hvor designeren Roland Thorsen realiserede sit ønske om at skabe et produkt, som der var et reelt behov for. Noget, der altid har været Roland Thorsens afsæt som industriel designer; at dække et behov og kombinere det med et smukt design, høj kvalitet og en stor grad af funktionalitet og holdbarhed.

Behovet var her en udendørs vandpost, der ikke frøs til om vinteren, og som altid kunne sikre brugeren frisk vand. Hele året rundt og i enhver sammenhæng. Det blev starten på virksomheden Frostline og med den en hel vifte af spændende vandposte. Alle produkterne har et æstetisk, klassisk og eksklusivt design. De spænder bredt fra vandposte, drikkefontæner, tappehaner og brusere  til drikkeautomater til landbruget og industrivand til byggepladser.

Frostline er et godt match til COSANI, fordi målgruppen for lækre badeværelser i f.eks. villaer og sommerhuse også er i markedet for lækre produkter til outdoor (haven og udemiljø). Det kan være udendørsbrusere, vandhaner og aftapning af vand i et design, som til fulde lever op til, hvad arkitekter og forbrugere efterspørger.